myinnerself

myinnerself – spirituele webwinkel

Hier vind je prachtige unieke artikelen of cadeaus voor lichaam en geest die eveneens kunnen helpen ontspannen.

Er zijn meerdere manieren waarop je jezelf eens lekker in de watten kunt leggen, er zijn immers hartstikke veel dingen die ervoor kunnen zorgen dat jij je gelukkig en ontspannen gaat voelen. Of je nu lichaam, geest of hart wilt verwennen.

Verruim je geest met meditatie of yoga om te ontspannen en daardoor op een natuurlijke manier rust en evenwicht in je leven te brengen, en ervaar de heerlijke sensatie van de natuurlijke wierookgeuren of de Aromafume.

Edelstenen

Tevens is er een ruim aanbod in edelsteen sieraden, ruwe en gepolijste edelstenen in diverse soorten en maten.  Uitgebreide informatie over de energetische werking en betekenis van de edelstenen.

Alles wat wij verkopen is bovendien gemaakt met respect voor mens, dier en milieu.

Keurmerk webwinkel

Wat is spiritualiteit?

Wij bestaan uit de heilige 3 eenheid: ‘Mind, Body & Soul’. Om de wonderlijkheid van het bestaan te ervaren is de balans en integratie van alle 3 essentieel ter bevordering van de balans tussen ‘Body, Mind & Soul’. Het ‘Soul’ systeem is geïntegreerd in een schone ‘Body’ en in een schone ‘Mind’.

Neem eigenaarschap over alles wat je ervaart. Een schoon kanaal om te spreken, zien, voelen en horen. Reis intens naar binnen naar het hart, ervaar het gevoel van je innerself.  Een missie om het spirituele en aardse op evenwichtige wijze te verbinden. Spiritualiteit betekent dat je jezelf wilt ontwikkelen en dat je wilt groeien. Samenvattend betekend spiritualiteit voor iedereen wat anders. We vullen onze spirituele kant allemaal op eigen wijze in.